+358504316055       keadar.k@gmail.com

©2018 

Keadar Y-tunnus 2543133-3

Vinkkejä itsehoitoon!

 

Noitatohtorilla käynti voi olla kertaluontoinen herätys, viikoittainen reiki tai jotain muuta. Useimmiten elämänmuutokseen ja stressinhallintaan liittyvät valmennukset vaativat käyntikertoja esim. 3 kuukauden ajan, jolloin uusi ajattelutapa ehtii jo vahvistua. Tähän olen kehittänyt valmennusohjelmat Life Management ja Stress Management, joiden sisältö laaditaan asiakkaalle sopivista metodeista ja aikatauluista. Erityisesti näissä, mutta myös lyhyimmissä hoitojaksoissa pyrin antamaan vinkkejä itsehoitoon.

 

Erityisesti meditaation opettelu, rentoutuminen ja omien ajatusten tarkkailu ovat asioita, joihin minulta saa hyviä vinkkejä!

”Olin huolissani eräästä ystävästäni, jonka elämä tuntui pala palalta hajoavan. Häneen oli lopulta hankala saada edes kontaktia. Pyysin apua Keadarilta, vaikka ystäväni asui eri kaupungissa. Puhelinkeskustelut sekä skypen kautta tehdyt meditaatiot, saivat ystäväni avautumaa ja näkemään muuttuneen elämänsä uudessa valossa. Olen onnellinen hänen puolestaan, kun hän on nyt työllistynyt ja saanut elämänsä kuntoon.” –Asiakaskommentti 08/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now