+358504316055       keadar.k@gmail.com

©2018 

Keadar Y-tunnus 2543133-3

Elämän Suunnittelija

Kun tuntuu siltä, että olet eksynyt omassa elämässäsi, tai kun tarvitset apua, kokeile myös 'Elämän Suunnittelija' ohjelma. Kaikella on tarkoitus, mutta meillä on myös valinta. Elämän Suunnittelija on seillainen opas, joka auttaa näkemään elämän toistuvia kuvioita ja sisäisiä töitä ja antamaan neuvoja, joten pääset rakentamaan oma elämä, niin kuin haluat! Elämän Suunnittelija opastaa ensin oppiläksyjen suorittamiseen ja sen jälkeen antaa työkaluja ja neuvoja haaveiden toteuttamiseen. 

Miten se toimii?

Ensin opit, miten voit rentoutua joka tilanteessa. Tiedätkö, että stressin aikana on vaikea tehdä päätöksiä, eikä tulokset ovat parhaita verrattuna siihen, kun olet rennompi. 

Sitten opit näkemään oman elämän kuviot. Meillä jokaisella on elämän ja sielun oppiläksyjä. Jotkut toistuvista ongelmista ovat niitä ja ne häviävät vasta kun ollemme tietoisia niistä ja teemme sisäisiä töitä itsellemme kanssa. 

Sitten tulee odotettu osa. Nyt kun olet jo päässyt irti niistä asioista, joita et tarvitse enää, voit oppia, miten voit parantaa elämäsi. Tässä osassa keskustellaan, mitä haluat jatkossa ja miten voit toteuttaa unelmasi. Saat työkalut ja ohjauksia, jota voit käyttää jatkossakin.

Onko tämä sama kuin life coach?

Kuten Life Coach, tavoitteena on apu, neuvo ja ohjaus elämän tilanteen parantamiseen. Elämän Suunnittelija auttaa katsomaan elämää eri tasolta, fyysiseltä ja energiselta tasolta. Tähän kuuluu myös sielun opas, joka auttaa suorittaa elämän läksyjä ja paljon muuta!

Miten pitkä koko ohjelma kestää?

Säännölliset käynnit 2-3 kuukauden aikana pääset jo pitkälti uuteen, parempaan elämän vaiheeseen. Silti, muutaman viikon jälkeen positiiviset muutokset alkavat jo näkyä. Ohjelma saa jatkaa varsinkin jos on myös hoidettavia fyysisiä oireita ja ohjelman aikana tehdään myös Reiki hoitoa fyysisiin vaivoihin.

Miten 3 kuukauden aika voi muuttaa koko elämä?

Vaikka jos haasteet ja ongelmat ovat kertynyt koko elämä, ne kuviot ovat toistuvia. Ohjelman aikana saat tehokkaat työkalut, jotka auttavat nopeasti päästä parempaan oloon. Ei kaikki voi muuttua 3 kuukauden aikana, mutta monta tärkeää asiaa muuttuu huomattavasti, että pääset jo uuteen alkuun. Ohjelman jälkeenkin asiat jatkuvat muuttumaan ja tarvittaessa voit käyttää opittua työkalua ja jatkaa muokailla oma elämää.

Miten ilmoittaudun?

Voit lähettää viesti tästä tai varaa paikka tästä

Hinta: 490e (1,5tunti jakso 70e*7 kertaa)

            Tai maksa 230e * 2 kertaa (saat 30e alennusta)

            Tai maksa kaikki kerralla 430e (saat 60e alennusta)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now