+358504316055       keadar.k@gmail.com

©2018 

Keadar Y-tunnus 2543133-3

Energiaa voimaantumiseen!

Ympäri maailman pyhän energian voimalla on parannettu ihmisten vaivoja, helpotettu huonoa oloa, annettu voimaa ja tehty jopa pieniä ihmeitä. Eri kulttuureissa energiahoidoilla on eri nimiä. Reiki on alkujaan japanilainen, munkki Mikao Usuin kehittämä menetelmä, jossa hoitajan käsien kautta virtaavalla pyhällä energialla hoidetaan kehon ja mielen epätasapainoa. Keho pyrkii loputtomasti luontaiseen tasapainoon ja juuri siinä reikihoito voi ratkaisevasti auttaa.

Reikihoidon aikana voit istua tuolissa tai maata hoitopöydällä. Rentoutumisen jälkeen, voit tuntea hoitajan kädet kylmänä tai kuumana. Lähes kaikki tuntevat energianvirtaamisen jollain lailla hoidon aikana tai sen jälkeen. Usein kysytään, haittaako hoitoa, jos siihen ei itse usko? – Ei haittaa, tutkimusten mukaan hoito saa aikaan muutoksia elimistössä siitä huolimatta. Mutta jos avaudut hoidolle, sen vaikutukset voivat olla kuitenkin suuremmat. Omalla, vahvalla uskolla on huikea vaikutus myös sairauksista paranemiseen.

”Jos sinulla on takana hankalia terveysongelmia, masennusta tai työperäinen burnout, reiki tuo tehokkaasti apua voimaantumiseen! SÄÄNNÖLLINEN REIKIHOITO KERRAN VIIKOSSA on helppo tapa estää energiatukkeumien syntyminen ja suunnata huomio omaan jaksamiseen ja kehon kuuntelemiseen. VARAA AIKA TÄSTÄ JA KOKEILE!”

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now