+358504316055       keadar.k@gmail.com

©2018 

Keadar Y-tunnus 2543133-3

Työkaluja stressinhallintaan!

Stressi on abstrakti asia. Usein on vaikea huomata, milloin hyödyllinen energinen olo muuttuu haitalliseksi stressiksi. Stressioireet kuten sykkeen ja verenpaineen nousu, reilumpi adrenaliinin, kortisolin ja norepinefriinin tuotanto voivat auttaa tarkkaavaisuudessa ja hankalasta tilanteesta selviämisessä. Keho reagoi alkukantaisella tavalla kuin uhkan edessä, emmekä kovin hyvin pysty säätelemään kehon stressireaktioita.

Stressin jatkuessa ruuansulatus hidastuu, univaikeudet lisääntyvät, keskittymiskyky heikkenee. Stressi voi tuntua kipuna lihaksissa, selkävaivoina, sydänoireina, vatsa- ja kilpirauhasvaivoina. Stressi on aikamme kenties pahin vitsaus, jonka vaikutuksia tutkitaan parhaillaan niin kehon kuin mielenkin sairastumiseen.

Noitatohtorin kanssa saatat yllättäen löytää stressin syyt aivan toisaalta mitä uskoit. Myös stressioireiden tunnistamisen jälkeen, voi jo pienin elämäntapa- ja asennemuutoksin tehdä suuren palveluksen itselleen. Stressinhallinta on sen jälkeen helpompaa. Opit helppoja tapoja rentoutua ja meditoida. Tutkimusten mukaan meditaatiolla saamme aivojesi värähtelytason alphatasolle tai jopa alemmas. Lyhyelläkin meditaatiolla pystyt siten katkaisemaan stressitason nousun omatoimisestikin. Voit tulla ensin yksittäiseen hoitoon ja jos haluat jatkaa, teemme sinulle askel askeleelta etenevän valmennusohjelman pysyvään stressinhallintaan! Lue lisää Stress Management by Keadar!

”Stressinhallinta on lempiaiheeni! Jos kärsit unettomuudesta, kummallisesta levottomasta olosta, fyysisistä vaivoista, jotka tulevat ja menevät erikoisesti, varaa aika! Moni on saanut pysyvää apua stressioireisiin hoitojen ja keskustelujemme kautta! Teen stressihoitoja ja meditaatiota myös skypeyhteyden kautta – se on työnsä puolesta liikkuville ja esim. pienten lasten äideille usein helpoiten toimiva ratkaisu: ohjatut meditaatiot ennen nukahtamista suoraan sänkyysi!”

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now