+358504316055       keadar.k@gmail.com

©2018 

Keadar Y-tunnus 2543133-3

Onko sinulla vaikeuksia nukkua öisin? Onko sinulla mielitekoja? Kärsitkö stressistä? Oletko stressaantunut? Älä murehdi, me voimme auttaa sinua! Mutta ensin tutustutaan stressiin hieman paremmin.

 

Mitä stressi on?

 

Stressi on erittäin abstrakti asia. Se ei ole mitään käsin kosketeltavaa ja voimme tuntea vain oireita kun kehomme reagoi tiettyihin tilanteisiin. Meidän aivot voidaan jakaa kolmeksi osaksi, liskoaivoiksi, limbiseksi järjestelmäksi ja etuotsalohkoksi. Meidän liskoaivomme alkaa toimia "taistele tai pakene" -tilanteissa tai kun tunnemme uhkaa. Me toimimme vaistonvaraisesti. Meidän verenpaine sekä sydämen syke nousee, ruuansulatus hidastuu, vastustuskyky laskee, olemme jännittyneitä ja nukkuminen on vaikeaa. Edellä mainituissa tilanteissa elimistö vapauttaa sellaisia hormoneita ja kemikaaleja kuin adrenaliinia, kortisolia ja norepinefriiniä, jotta keho olisi valmis fyysisesti toimimaan varmistaakseen elossa pysymisen. Jatkuvasti tuossa tilassa oleminen ei ole kuitenkaan terveellistä. Jatkuva stressi voi olla vahingollista kun taas hyvä stressi on hyödyllistä.

 

 

Hyvä stressi vs paha stressi

 

Kyllä, hyvää stressiä on olemassa. Stressi ei aina ole paha asia. Hengenvaarallisessa tilanteessa pystymme reagoida nopeasti jäädäkseen eloon. Hyvä stressi voi olla hyödyllinen sillä kun keho reagoi fyysisesti niin saat lisäenergiaa, olet tarkkaavaisempi, tartut uusiin haasteisiin ja se voi auttaa sinua saavuttamaan enemmän eikä se ole lainkaan huono asia. Kuitenkin, joka kerta kun kohtaamme stressaavan tilanteen voi fyysinen reaktio kestää kauan aikaa. Jos olemme siinä tilassa usein, niin siitä voi kuormittaa kehoa huomattavasti.

 

Kuinka stressi vaikuttaa meihin?

 

Koska me kaikki olemme erilaisia, niin me saatamme myös reagoida eri tavalla stressitekijään, mutta yleisiä oireita voi olla. Kivut ja säryt  rinnassa, selässä, lihaksissa, levottomuus, vatsaoireet, sydänsairaus, vihaisuus, masentuneisuus, unohteleminen, keskittymisvaikeudet, surullisuus ja burn out.

 

Edellä mainituista oireet voivat aiheuttaa mielitekoja syömiseen ja tulla ylipainoiseksi tai niiden takia voi alkaa käyttää alkoholia tai muita päihteitä. Lista voi jatkua loputtomiin eikä se näytä kovin hyvältä.

 

Miten taistelemme sitä vastaan?

Yleensä suositellaan noudattamaan terveellisiä elämäntapoja kuten esim.lisätä kasvisten syöntiä, veden juomista, nukkua hyvin, mutta kun olet stressaantunut, niin vatsasi on ärtynyt ja kärsit univaukeuksista, ja silloin em. suositusten toteuttaminen ei ehkä ole helppoa. Liikunta ja meditointi ovat kaksi asiaa, jotka ehkä onnistuvat helpommin kuin yrittää nukahtaa kun adrenaliini- ja kortisolitasot ovat ihan liian korkealla. Voit myös kokeilla meidän palvelua. Olemme täällä auttaaksemme sinua hallitsemaan stressitasoasi.

 

 

Kuinka Noitatohtori voi auttaa?

Tarjoamme stressinhallintapalvelua joka sisältää enimmäkseen neuvontaa ja meditaatiota. Tiedätkö, että kun olet päässyt meditatiiviseen tilaan niin aivojesi värähtelytaso on madaltunut alphatasolle (tai joissain tapauksissa alemmaksi). Alphatasolla tai sitä matalammissa olet rentoutuneempi jolloin stressi ja levottomuus vähenevät luonnollisella tavalla. Älä ole huolissasi vaikket olisi koskaan meditoinut sillä  me teemme siitä sinulle helppoa. Sinun tarvitsee vain istua, kuunnella ja seurata yksinkertaisia ohjeita. Se on niin helppoa!

 

Kerro minulle enemmän palveluistanne!

 

Voit varata yksilöllisen tapaamisen, joka kestää niin kauan kuin tarvitset ja niin usein kuin tarvitset ja milloin tahansa tarvitset tai kokeile meidän lyhyttä stressinhallintaohjelmaa, joka kestää n. neljä viikkoa. Yksilöllisten stressiä lievittävien hoitojen lisäksi voit valita joltakin elämänalueelta ohjelman, jota toteutat suunnitelmallisesti samaan aikaan stressinhallintaohjelman kanssa. Ohjelmaa voi jatkaa tai sen  voi uusia saadaksesi yliotteen stressaavasta asiasta.

Ja arvaa mitä! Jos matkustat paljon tai asut kaukana, niin voit kuitenkin hyödyntää tätä palvelua skypen kautta Varaa aika tästä tai ota yhteyttä tästä!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now