+358504316055       keadar.k@gmail.com

©2018 

Keadar Y-tunnus 2543133-3

Noitatohtori

Tervehdys Noitatohtorilta! 

Noitatohtori on apu moneen tilanteeseen. Noitatohtori auttaa parantaa fyysisiä oloja, henkisiä oloja, ja myös auttaa sinut päästä uuteen, parempaan elämänvaiheeseen. Milloin kannattaa ottaa yhteyttä?

  • Kun haluat muuttaa elämää parempaan suuntaan

  • Kun haluat oppia stressihallintaa

  • Kun haluat ymmärtää, mitä on tulossa jos elämäsi jatkuu samalla tavalla

  • Kun tarvitset lisää voimaa

  • Kun haluat apua kivun lievittämiseen

  • Kun olet eksynyt omassa elämässä

  • Kun tarvitset apua henkiseen oloon

  • Kun tarvitset tukea

  • Kun etsit tasapainoa tunteiden ja henkiseen elämään

Tarjolla on kaikenlaista. Kokeile myös Elämänsuunnittelja-ohjelmaa ja koe muutoksia! 

Tarjolla
Ota Yhteyttä!

Hoidon aikana en vastaa puhelimeen, lähetä tekstiviesti tai sähköposti.

+358504316055

Myös *Skypeen* tai puhelun kautta!!!

Ei ole aikaa käydä hoidossa? Asutko kaukana? Oletko matkalla, mutta tarvitset apua heti? Ei ole mitään hätää, kaikki konsultointipalvelut (stressinhallinta, meditaationohjaus, korttitulkinta, jne.) on mahdollista myös Skypeen tai puhelun kautta. Varaa aika tästä tai ota yhteyttä tästä!

Minusta

 

 

Uskon, että kaikki on energiaa. Kaikki alkaa näkymättömästä maailmasta. Ennen kuin aloitat tehdä jotain, sitä ennen oli ajatus. Menetkö syömään? Ensin tuli nälkä, tai ajatus, että on aika syödä. Aloitatko uuden projektin? Se alkaa myös ajatuksesta. Monet fyysiset vaivat johtuvat stressistä, ja mitä on stressi? Eikö se ole olo? Stressi määritellään, mutta ei käsitellä. Meidän ajatukset ja ajatustavat vaikuttavat meihin. Energia vaikuttaa meihin. Olen parantaja, molemmat vanhemmat ovat myös parantajia. Suvussa on ollut parantajia jo monta sukupolvea. Olen oppinut, että elämässä ja maailmassa on enemmän kuin mitä silmät näkevät. Olen huomannut, että kaikki alkaa ajatuksesta ja ajatuksella voimme muuttaa elämää. Teen paljon työtä energian kanssa. Teen Reikihoitoa ja Reiki on energiaa. Ohjaan meditaatiota ja meditaatio on 'mieli'-työtä. Lapsuudesta saakka olen ollut kiinnostunut ihmeesta, yliluonnolliesta voimasta, magiasta, taiasta. Ja lapsena kuten monet muutkin lapset, uskoin ihmeisiin ja halusin parantaa maalimaa. Olen oppinut, että kaikki on energiaa. Energia voi olla hyvää, parantavaa, myöntäistää, se voi olla monenlaista. Uskon, että positiivisella energialla voi parantaa monta asiaa.  

Olen kasvanut ja tajunnut, että ihme on vaan sellainenasia tai ilmiö, jolle tiede ei vielä löytänyt selitystä, jonka meidän järki ja mieli ymmärtäisi, ja magia ja noituus ovat vain lähestymistapoja työskennellä energian kanssa ja niihin liittyvä negatiivinen konnotaatio on vain leima, jonka ihmiset ovat liittäneet asioille, joita he eivät ymmärrä. Jopa noidat voivat olla sekä hyviä että pahoja, riippuen hänen tarkoituksesta, niin kuin lakimies voi auttaa todistamaan syyllistyyttä tai hän voi auttaa rikollisia. Tärkeä on myös tarkoitus. Magiakasi kutsutaan, kun ei tiedetä eikä ymmäretä millä keinolla asia hoidetaan. Magia on tavallisempi, kun luulemme ja ihme on tavallisempi, kuin mitä ihmiset kuvittelevat. Kun meditoidaan ja ahdistustaso laskee, se on jo ihme. Kun energia kulkee hoitajan kautta vastaanottajalle ja kivut lievittetään, se on myös ihme. Kun ajatustapa vaihtuu ja elämä muuttuu, se on ihme. Näiten käsityksien mukaan, tuttavat ja ystävät vitsiksi kutsuvat minut noidaksi. Siitä tuli tämän sivun nimi. Olen kielitieteellijä koulutukseltani ja opettaja. Olen myös parantaja, maagikko ja ihmeidentekijä. Olen paljon kaikenlaista!

 

Voimme vaikuttaa asioihin, voimme muuttaa elämämme. Uskon siihen ja sillä ajatuksella haluan auttaa ihmisiä muuttamaan elämän tilenteen parempaan suuntaan.  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now