+358504316055       keadar.k@gmail.com

©2018 

Keadar Y-tunnus 2543133-3

Intuitiivinen Reiki/Energiahoito

Energiahoito on ikivanha tapa parantaa ihmisten vaivoija. Energiahoito on ollut olemassa eri kulttuurissa jo pitkään. Sen nimi voi olla erilaisia riippuen kulttuurista, mutta kaikken on oltava yhteydessä pyhän energian kanssa. Nimi Reiki on tullut Japanin hoidon perinteesta ja sen kehittäjä oli munkki, Mikao Usui. Reiki tarkoittaa maailmankaikeuden energiaa/pyhää energiaa. 

 

Mitä tapahtuu hoidon aikana?

 

Vaikka kun meidän kehoillamme on kyky parantua, joskus tarvitaan lisää apua. Reikihoito ja energiahoito voi nopeuttaa parantamisprosessia. Se voi olla myös hyvä sivuapu tai kun tarvitaan lisää voimia. Hoidon aikana hoitaja toimii kanavana, jonkun kautta siirtyy energia vastaanottajalle. Hoitaja laittaa kädet vastaanottajan pälle tai lähelle ja antaa energia kulkea, mihin sitä tarvitaan. Toiset kokevat, että hoitajan kädet ovat lämpimät, ja toiset kylmänä. Usein ihmiset kokevat myös rauallisen ja lempeän olon. Hoidettava voi olla pitkällä hoitopöydällä tai istussa tuolissa.

Reiki auttaa* lievittämään: kipuja

       ahdistuksia,

       stressiä 

       Reiki voi toimia eri tasolla, fyysisella, henkisellä,            energisella tasolla ja auttaa myös henkista oloa ja vaivoihin.

Onko se usko lääke?

Usko lääke tai placebo toimii vaan, kun ihmiset uskovat toimivaansa, mutta tutkimusten mukaan Reikin vaikutuksia on todistettu. Eli ei tarvitse usko, saadakseen se toimimaan vaikka uskokin auttaa paljon.

Kuinka kauan se kestää?

Hoito voi kestää muutamasta minuutista tuntiin, riippuen tilanteesta. Jos vaiva on ollut jo pitkään ja se on krooninen, hoito tehdään useita kertoja kunnes olo on parantanut.

Varaa aika tästä.

Lisää luettavaa Reikin vaikutuksista:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4147026/

https://psychcentral.com/lib/reiki-healing-and-mental-health-what-the-research-shows/

http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0104-07072014000401032

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now